Cupcakes

Cupcakes kun je in alle smaken (vanille,chocolade,red velvet) en thema’s bestellen bij Taart at Home. Leuk om ook een matching taart erbij te bestellen in hetzelfde thema.

Black & White Cupcake

chique cupcakes gevuld en met rol fondant bekleed.

Ambachtelijke taarten

Deze zijn ook te bestellen bij Taart at Home zoals:

chocoladetaart, karameltaart, carrotcake, redvelvet en nogatine taart. Vraag naar de mogelijkheden.

Slagroomtaarten

Heerlijke slagroomtaarten, niet gezoet, kun je op maat, kleur en vorm en elk thema bestellen. Elke taart is een feest!

Drip taarten

De nieuwste trend in taartland is de Drip-Taart.

Een basistaart met heerlijke homemade vullingen afgemaakt met een chocolade drip, eventueel in een kleur, en daarna gedecoreerd met macarons, merengueschuimtoefjes, snoep, chocolade…. noem maar op !!!

Thema Taart

Een hobby of een ander idee uitvoeren in de vorm van een taart dan bestel je deze natuurlijk bij Taart at Home. Bepaal zelf de kleur/smaak en het thema.Samen bespreken wij alle mogelijkheden zoals de 2D of 3D decoraties op de taart een fototaart is natuurlijk ook mogelijk. Alle taarten worden afgesmeerd en gevuld met Italiaanse merengue botercrème. De vullingen bestaan oa uit aardbeien of frambozen puree, homemade lemoncurd, banketbakkersroom, chocolade enz vraag naar alle mogelijkheden. Dat kan bij Taart at Home!

3D Taarten

Wil je een taart in een afwijkende vorm of maat dus 3D, neem dan contact met mij op dan kunnen we samen bespreken wat je wensen zijn.

Logo gebak

Een mooie logo taart van voetbalclub of bedrijf? Taart at Home kan dat voor je maken !!